Návštěva muzea, věže a synagogy se slevou

05.07.2020 10:18

Od 1. června byly ve Strážnici pro veřejnost opět zpřístupněny turistické cíle spadající pod správu místního Muzejního a vlastivědného spolku. Kromě muzea je tedy možnost navštívit  Bílou věž s prohlídkou interiéru a  krásným výhledem na město a také synagogu s židovskou expozicí a hřbitovem.  

Otevírací doba věže a synagogy:    Po – ne: 9.30 – 11.30 12.00 – 17.30 hodin

V podzemí muzea je nainstalována výstava s názvem „Napijme sa, ale z čeho“ s  ojedinělou expozicí štamprlí místního sběratele Milana Hanáka, jehož sbírka se právem pyšní  zápisem v České knize  rekordů.

V přízemí muzea se návštěvníci mohou  do 30. září 2020 těšit z unikátní výstavy Svět kostiček® z české stavebnice SEVA®. Samozřejmě si můžete prohlédnout i stálé expozice v prvním patře s historií, kulturou a přírodou Strážnice a Strážnicka. Jako bonus jsme pro návštěvníky připravili turistická  razítka věže, synagogy a muzea.

Otevírací doba muzea:    út – pá: 8.00 – 11.30, 12.00 – 17.30 hodin,

                                        so, ne 13.00 - 17.00

 Zvýhodněné vstupné do památkových objektů ve Strážnici

Pokud si zakoupíte vstupenku do jakéhokoliv z objektů, spadajícího  pod správu Muzejního a vlastivědného spolku – Městské muzeum, Bílá věž, synagoga, tak vstup do dalších dvou objektů máte po předložení této první zakoupené vstupenky se slevou.  Platnost slevy trvá dva dny od zakoupení první vstupenky. Na vstupenky budete dostávat jako bonus speciální pamětní razítka daných objektů.

 

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode