Muzeum opět otevřeno. Věž a synagoga od června

12.05.2021 08:57

Do 28.  května můžete v muzeu navštívit výstavu mapující historii a současnost jednoho ze symbolických stromů Slovácka - Oskeruši. Poté bude v muzeu připravena výstava Lega. Výstava lega bude otevřena od  6. června a potrvá do 15. října. Výstavu nám do muzea zapůjčil Ing. Petr Šimr z Prahy.

Náplní výstavy s názvem  „Svět kostiček®“ bude  ucelená expozice  ve které budou   ke shlédnutí ediční témata např. Elfí hrady, wikingové a další...

Ve sklepení muzea je k vidění unikátní sbírka štamprlí  od místního sběratele Milana Hanáka. Zajímavostí sbírky je i to, že byla   zapsána do České knihy rekordů. 

 

Bílá věž a synagoga

Od června do září můžete opět navštívit i jednu  z dominant města -  Bílou věž s prohlídkou jejího interiéru a krásným výhledem na město. Pro návštěvníky bude  otevřena i místní synagoga s expozicí věnovanou historii židovského obyvatelstva a volnou prohlídkou židovského hřbitova.

Při návštěvě jakéhokoliv objektu spadajícího pod správu  místního Muzejního a vlastivědného spolku obdržíte vstupenku s pamětním razítkem. Po předložení této vstupenky máte vstup do dalších dvou objektů se slevou. 

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode